15 gener de 2020 a les 10:05

Balanç positiu del IV Open Girona de Tennis Taula de la Bisbal d’Empordà

Dissabte passat el Pavelló d’Esports de la Bisbal d’Empordà va acollir el IV Open Girona de Tennis Taula i l’organització, el Club Tennis Taula La Bisbal, en fa un balanç d’allò més positiu: «Va ser un èxit de participants i de públic aficionat». Hi van participar un total de 67 persones: 12 jugadores i 55 jugadors, que van jugar en una desena de taules.

Així, hi van competir participants de la categoria benjamí fins a sènior, i procedents de tots el clubs de les Comarques Gironines: de Figueres, Torroella de Montgrí, L’Escala, Vilablareix, Campllong, Camprodon, Girona, Bàscara, Cassà de la Selva i, òbviament, la Bisbal d’Empordà. Per part del club bisbalenc hi van competir els jugadors/es: Mar Gou, Lluis Llenas, Jordi Oller i Manel Fontanet.

L’objectiu del torneig era el de millorar la classificació de jugadors i jugadores de Girona. Segons ha avançat l’entitat bisbalenca, el torneig es tornaria a repetir a la Bisbal de cara al març vinent. 

El Club Tennis Taula de la Bisbal està format per una quinzena de socis i arrossega prop de 30 anys d’activitat a les seves espatlles. L’entitat va sorgir al Foment de la Bisbal i va anar itinerant per diverses ubicacions bisbalenques fins a instal·lar-se al Pavelló. Actualment competeix a la lliga de categoria 1a Territorial.