3 juny de 2019 a les 9:37

Balanç satisfactori de la segona edició de la fira Indilletres de la Bisbal d’Empordà

La plaça del Castell de la Bisbal d’Empordà s’ha omplert aquest cap de setmana d’editorials independents en la segona edició de la Fira Indilletres. En total han estat 24 les firmes que aquest any han exposat -set més que la primera edició-, a més de dues llibreries de la capital del Baix Empordà. Tot plegat en una fira que ha incrementat el nombre d’actes i activitats: debats, conferències, tertúlies, recitals poètics, clubs de lectura, contacontes, concerts i moltes presentacions de llibres. El cantautor solsoní Roger Mas, que va culminar ahir la segona edició de la fira presentant el seu darrer àlbum ‘Parnàs’ a la Sala Capitular del Castell Palau i va exhaurir totes les entrades.

Des de l’organització d’Indilletres asseguren que estan «molt satisfets» de com ha funcionat la fira, mentre que l’Ajuntament destaca el paper «rellevant» que dona una proposta com aquesta per la Bisbal.Centenars de persones s’han deixat caure aquest cap de setmana a la Bisbal d’Empordà. «La veritat és que estem força satisfets de l’acollida que ha tingut la fira i de l’aposta que han fet les editorials, perquè fan una feinada molt important malgrat que moltes d’elles són petites», ha assenyalat el president d’Indilletres, Xavier Cortadellas.

L’entitat organitzadora no nega que els hauria agradat que hagués vingut una mica més de públic, però les altes temperatures no han acabat d’ajudar-hi. Tot i això, ja han avançat que l’any vinent repetiran la fira a les mateixes dates: el primer cap de setmana de juny: «Els actes han sigut molt exitosos i el 2020, com a mínim també farem uns 35 actes».