7 novembre de 2019 a les 18:44

Balanç satisfactori de les propostes sardanistes d’enguany a la Bisbal d’Empordà

||

«Estem molt satisfets de la resposta que ha donat el públic als actes sardanistes que hem organitzat aquest 2019», ha declarat el president de l’entitat Els Amics de la Sardana de la Bisbal i Comarca, Josep Pareta. Aquesta rotunda satisfacció ha sigut culminada per la doble audició sardanista que va tenir lloc el dia de Tots Sants per celebrar la Castanyada: novament es va omplir el Pavelló Firal, consolidant així la proposta com a referencial en aquesta data.

Una de les novetats d’enguany per al col·lectiu va ser la celebració del Dia Universal de la Sardana el juny passat, amb la col·laboració amb la cobla de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló i la colla Joia de La Bisbal. «Uns i altres són el futur de la sardana a la nostra ciutat», ha sentenciat Pareta.

L’entitat bisbalenca també ha volgut fer esment de la gran acceptació que han tornat a tenir les audicions d’estiu als Jardins de Torre Maria de la Bisbal. «Atenent les nombroses peticions rebudes, l’any vinent es farà el possible per incrementar una audició més la programació d’estiu», ha explicat Josep Pareta.

En aquesta línia satisfactòria Josep Pareta ha volgut posar de manifest «la bona dinàmica de col·laboració i entesa que hi ha actualment entre el consistori i els Amics de la Sardana de la Bisbal i Comarca».  «Aquesta entesa contribueix, no cal dir-ho, al bon funcionament de tot plegat, així com també la fidelitat i la constància del públic», ha afegit. L’associació bisbalenca també ha volgut fer un agraïment al suport de la Diputació de Girona i a la col·laboració del comerç local.      

Les properes cites sardanistes al municipi seran l’aplec de Santa Llúcia de l’Arboç (el proper diumenge 8 de desembre) i l’audició de la Fira Dolça, el diumenge següent: dia 15 de desembre.