11 agost de 2011 a les 14:51

Ball de gegants, sardanes, Dracs Mini i Tamborinada Tixqui i concerts, aquest dimecres, a la Bisbal

A les sis de la tarda hi ha previst el ball de gegants i capgrossos a la plaça de l’Ajuntament. Durant una hora, els Fesolers, els gegants Perses, la Rigoberta i la Rufina ens mostraran els seus balls a ritme de gralles i timbals, amb un aire festiu i amb elegància. Cada quart d’hora, ballaran per a tots els assistents i, tot seguit, es farà una berenada amb xocolata desfeta on tothom hi és convidat. Aquest any hi haurà la col·laboració dels Bastoners de la Bisbal i de l’animador infantil Oriol Canals, organitzat pels Geganters.

A dos quarts de set del vespre, audició de sardanes amb la cobla Els Montgrins a la plaça Carreras Dagas, organitzada pels Amics de la Sardana.

A un quart de vuit del vespre, ball de Dracs Mini amb sortida de la plaça del Castell. I a dos quarts de vuit, Tamborinada Xiqui, amb sortida des de la plaça del Castell, tots dos actes organitzats pels Dracs.

A les vuit del vespre, a la Rigotaverna, concert a càrrec d’Els Cremats, organitzat pels Geganters.

A les nou del vespre hi ha prevista l’actuació del mag Sergi, a la Barraca de Dracs. A la mateixa hora hi ha el IV Voltor Karaoke, a la plaça del Castell, organitzat per Els Voltors.

A les onze de la nit, concert i ball amb la Cobla Orquestra Montgrins, al parc infantil 8 de març, organitzat per la delegació de la Bisbal de la Fundació Oncolliga.

A mitjanit, a la Rigotaverna, nit dels70’60’90’80, amb Dj Psarqui i Dj Pollo, organitzat pels Geganters.