15 novembre de 2016 a les 13:17

Ban municipal per millorar la convivència, la imatge i la qualitat ambiental de la Bisbal

Davant el preocupant increment de deixalles i mobiliari abandonats fora dels contenidors de recollida de residus, el mal ús dels contenidors de recollida selectiva i amb la finalitat de garantir una millor convivència, seguretat i salubritat en lús de la via pública l’alcalde Lluís Sais ha publicat un ban municipal amb el següent recordatori:

  1. Els residus voluminosos (mobles, electrodomèstics, trastos) no es poden deixar al costat dels contenidors, cal portar-los a la deixalleria situada al final del carrer Paral·lel i dins l’horari d’obertura: de dimarts a divendres de 9 a 13:30 i de 15:30 a 19 h, els dissabtes de 9 a 13:30 h. Recordar-vos que l’ús de la deixalleria és gratuït i bonifica fins a un màxim del 20% de descompte la taxa de residus.
  1. Els residus s’han de separar i dipositar dins dels contenidors respectius (envasos, paper/cartró, vidre, fracció orgànica i fracció resta). No és permès deixar les bosses a terra al costat dels contenidors.
  1. Les bosses d’escombraries s’han de deixar a partir de les 20:00 h i fins a les 22:00 de la nit de diumenge a divendres. El dissabte a la nit no hi ha recollida, per tant aquest dia no es poden deixar les bosses.
  1. Els papers, embolcalls, burilles apagades, cloves de fruits o similars no es poden llençar ni abandonar a la via pública, parcs, camins, embornals, etc.
  1. És obligatori recollir els excrements dipositats pels animals de companyia a la via pública, parcs, zones verdes, camins, etc.

Seguint aquestes indicacions es millorarà la imatge, la convivència i la qualitat ambiental de la nostra ciutat. Fem-ho possible entre tots.