19 setembre de 2016 a les 12:52

Bases dels Premis Esportius “Ciutat de la Bisbal”

Aquí teniu les bases per participar als Premis Esportius “Ciutat de la Bisbal” que aquest any estrenen la seva primera edició. Aquests premis tenen per objecte reconèixer anualment diversos àmbits de l’esport en una gala de la qual es determinarà la data i el lloc durant l’any en curs.

Estan referits a la temporada esportiva del 1 d’agost de l’any anterior al 1 d’agost de l’any de la convocatòria.

Tots els premis tenen un sentit simbòlic i de reconeixement. Els premiats rebran un trofeu commemoratiu i un diploma com a reconeixement als mèrits aconseguits durant la temporada esportiva anterior a la seva concessió.

Per als premis a entitats/clubs esportius, poden optar aquells o aquelles que tinguin el domicili social a la Bisbal d’Empordà i que la seva activitat s’estigui exercint de forma ininterrompuda amb una antiguitat, de cinc anys, com a mínim.

Per als premis a persones físiques, poden optar aquelles que desenvolupen o han desenvolupat la seva activitat en entitats esportives de la ciutat de la Bisbal d’Empordà i/o els esportistes nascuts a la ciutat o amb la que tinguin una forta vinculació a la seva formació o orígens.

Els premis s’estableixen en els següents apartats: Premi a Millor Esportista Masculí de la Ciutat de la Bisbal. Premi a Millor Esportista Femenina de la Ciutat de la Bisbal. Premi a Millor Esportista Masculí Base de la Ciutat de la Bisbal. Premi a Millor Esportista Femenina Base de la Ciutat de la Bisbal. Premi a Millor Equip de la Ciutat de la Bisbal. Premi a Millor Entitat/Club Esportiu de la Ciutat de la Bisbal. Premi als Valors de l’Esport de la Ciutat de la Bisbal. Premi d’Honor Esportiu de la Ciutat de la Bisbal. Mencions Especials per Aniversaris. 

Durant  tot aquest mes de setembre els clubs/entitats esportives del municipi podran proposar la candidatura o candidatures per a qualsevol de les modalitats dels premis esportius ciutat de la Bisbal a excepció del premi d’honor que recau en el jurat.

Per saber com ho heu de fer per presentar cadidatures, consulteu les bases adjuntes a continuació.