18 maig de 2012 a les 14:11

Blocaires internacionals assisteixen a una sessió de torn i una cuita de rakú per promocionar la ceràmica de la Bisbal

La ceràmica bisbalenca, present en el ´blogtrip´ de la Costa Brava

Blocaires internacionals han conegut aquesta setmana, de forma presencial, la ceràmica de la Bisbal amb l’objectiu de promocionar i difondre aquest producte entre els seus seguidors a la xarxa. El Patronat de Turisme Costa Brava-Pirineu de Girona, ha convidat a diferents blocaires internacionals a visitar des de dilluns i fins divendres diferents racons de les comarques gironines per viure en primera persona experiències d’oci i cultura. L’objectiu és donar a conèixer la destinació turística a partir de les opinions que donen aquests blocaires mitjançant les xarxes socials.

Els participants d’aquest ‘blogtrip’ han viscut diferents experiències (viatge en globus, snorkel, tirar-se en paracaigudes, entre altres) per tot el territori gironí. En el cas de la Bisbal, des de l’àrea de Promoció de la Ciutat i amb el suport de l’Escola de Ceràmica de la Bisbal, se’ls va organitzar un taller de ceràmica que constava en tornejar fang i fer una cuita amb la tècnica de rakú. En total hi van participar 4 blocaires de nacionalitats diferents (canadenca, estatunidenca, italiana, holandesa), els quals són seguits diàriament per milers de persones d’arreu del món.

Segons el regidor de Promoció de la Ciutat, Xavier Dilmé, “aquesta iniciativa s’emmarca dins la campanya de promoció de la marca que hem engegat enguany i ens permet entrar en un terreny poc explorat com és el de les noves tecnologies de la comunicació a l’hora de difondre la ceràmica, un tipus de promoció que tindrà continuïtat”.