20 novembre de 2023 a les 16:35

Bon balanç del curs gratuït de prevenció de riscos laborals de l’ofici de paleta a la Bisbal

Un total de 14 persones es van inscriure al curs gratuït de prevenció de riscos laborals de l’ofici de paleta a càrrec de la Unió d’Empresaris de la Construcció amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. Finalment, una desena de persones van assistir a totes les sessions i van superar la prova final, obtenint un diploma que certifica la formació.

Les persones assistents han valorat molt positivament que s’hagi impulsat aquesta formació des de l’Ajuntament, alhora que també han mostrat interès en la possibilitat de cursar-ne d’altres d’àmbits similars. L’alcalde de la Bisbal d’Empordà, Òscar Aparicio, ha destacat «la necessitat de fer cursos professionals gratuïts a fi d’incentivar l’ocupació i millorar la formació dels participants».

La formació, d’una durada de 20 hores, s’ha fet a l’Arxiu Comarcal del Baix Empordà els dies 6, 7, 8, 9, 13, 14 i 16 de novembre. La formació, subvencionada i gratuïta anava dirigida a totes aquelles persones desocupades inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya. Cal tenir en compte que aquesta formació és la mínima obligatòria per treballar de paleta.