9 agost de 2023 a les 14:09

Bon balanç dels dos dilluns de sardanes a la fresca als jardins de Torre Maria

Aquest dilluns va ser el segon consecutiu amb vespre de sardanes a la fresca als jardins de Torre Maria de la Bisbal i ambdós vetllades han tingut una bona afluència de públic. Els Amics de la Sardana de la Bisbal i Comarca, entitat organitzadora conjuntament amb el consistori bisbalenc, en fan molt bon balanç i donen la proposta per consolidada.

Les audicions gratuïtes van arrencar el dilluns 31 de juliol amb la Cobla Baix Empordà i aquest dilluns passat va ser el torn La Principal de Banyoles. Un any més s’ha continuat apostant per la fórmula de seguir-se sumant a la programació de sardanes durant les nits d’estiu: és habitual que es faci a moltes poblacions de la zona. Per tal de no solapar-se amb cap altre poble proper, les audicions estiuenques es fan en dilluns.

I la programació sardanista seguirà ja en el marc de la Festa Major de la Bisbal d’Empordà: el dimarts 15 d’agost, La Principal del Llobregat (a les 22.30 h, els Jardins de Torre Maria); el dimecres 16 d’agost, doble audició amb la Conrad Saló i la Bisbal Jove (a les 18 h, als Jardins de Torre Maria); i, finalment, el dijous 17 d’agost, també la Bisbal Jove (a les 22.30 h a la plaça Jacint Verdaguer).