28 octubre de 2016 a les 13:37

Ca la Pilar Dumingu i el Restaurant Escalipatxo, guanyadors dels premis del Tastaolletes 2016

L’Alcalde de La Bisbal, Lluís Sais, va fer ahir l’entrega dels plats commemoratius als guanyadors de la passada edició del Tastaolletes. Els premiats del concurs popular, van ser el Bar Restaurant Escalipatxo, que va obtenir el premi a millor menú degustació, i el bar Ca la Pilar Dumingu, que per segon any consecutiu va guanyar el premi al millor tastet.

El lliurament es va fer al Castell Palau, on 10 productors de ceràmica utilitària adherits a la marca “Ceràmica de la Bisbal” i/o associats a l’Associació de Ceramistes de la Bisbal presenten les noves col·leccions de servei de taula de ceràmica en una exposició oberta al públic fins el dia 1 de novembre.

Paral·lelament es va fer el lliurament del premi d’un vol en globus al guanyador del sorteig entre totes les butlletes participants. El guanyador va ser Salomé Rekas.

La 6a edició del Tastaolletes va finalitzar el passat 15 d’octubre i va tenir una durada quinzenal amb la voluntat d’atreure visitants i potenciar el turisme fora dels mesos estivals on hi ha més afluència. El Tastaolletes és una iniciativa de l’Àrea de Promoció i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, amb la col·laboració especial de l’Associació d’Empresaris Artesans Ceramistes de la Bisbal i Comarca, l’Espai del Vi, el Terracotta Museu i Eixmedia, organització de fires i mercats.