4 novembre de 2016 a les 17:08

Cafè de presentació del programa Reempresa a l’edifici de Torre Maria

El passat 26 d’octubre es va celebrar la sessió informativa sobre el programa Reempresa, del qual l’Ajuntament de la Bisbal i Nexes (Forallac) en són punts d’assessorament. El programa té per objectiu donar suport al traspàs de negocis viables, així com facilitar l’emprenedoria de noves aventures professionals, que poden esdevenir un negoci consolidat.

Així doncs, Reempresa segueix la línia de suport al teixit comercial de La Bisbal i municipis que formen part del Pla Estratègic. Tanmateix, la sessió informativa va anar a càrrec de Joan Esquiva, tècnic assessor de Reempresa.

Durant la sessió, que va comptar amb prop d’una desena d’assistents, es va exposar el procediment a seguir per tal de formar part del programa, les garanties i el suport que reben els cedents (nom que reben els empresaris que traspassen el seu negoci) amb els reemprenedors.

Un cop acabada la sessió es va oferir un cafè acompanyat de pastes a tots els assistents. A més a més, es va informar a més de 300 empreses del territori i es van fer una setantena de visites presencials per tal d’explicar el projecte.

Per ampliar la informació es pot visitar la pàgina oficial del projecte Reempresa.