11 abril de 2014 a les 13:24

Campanya Comerç Segur

Un any més els cossos policials de la nostra ciutat, inicien una campanya de comerç segur, amb motiu de la setmana Santa i la gran quantitat d’actes que s’hi desenvolupen. Les actuacions coordiandes entre els cossos de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, van adreçades a tota la població en general, si bé es fa especial incidència amb els comerços.

 

El regidor de Seguretat ciutadana, Òscar Aparicio en destaca que: els darrers anys aquestes campanyes conjuntes han aconseguit disminuïr a nivells molt per sota la mitjana de la provincia, els fets delictius contra la propietat, especialment en els comerços, però no podem baixar la guàridia, pel que, un any més, ambdós cossos policials faran visites explicatives als diferents comerços de la ciutat on es repartirà un folletó (adjunt) on es recomana als comerciants mesures molt fàcils per evitar els riscos”

 

Per qualsevol incidència recordeu que podeu trucar al 112, o bé al 972 64 02 92 Policia Local, i al 972 54 18 85 Comissaria Mossos d’Esquadra de La Bisbal. (OAP)