29 abril de 2020 a les 18:25

Campanya de la Unió de Comerciants de la Bisbal d’Empordà per celebrar el Dia de la Mare

|

La Unió de Comerciants de la Bisbal d’Empordà ha endegat una campanya de venda a domicili per tal que tothom pugui celebrar el Dia de la Mare del proper diumenge 3 de maig. A través d’un catàleg que ha publicat el col·lectiu, es pot escollir la comanda desitjada i enviar-la via whatsaap al telèfon 696 793 515. Entre totes les comandes rebudes se sortejarà un massatge relaxant als comerços associats a la federació bisbalenca. 

Es farà la preparació de la comanda i es lliurarà a domicili durant el matí de diumenge vinent, coincidint amb el Dia de la Mare. Es poden fer comandes fins el proper divendres 1 de maig, a les 23, i només s’accepten per whatsaap al número esmentat. La zona de repartiment serà als municipis de la Bisbal d’Empordà, Corçà, Cruïlles, Monells, Sant Sadurní, Vulpellac i Fonteta.

El pagament es farà en efectiu i es demana que es tingui preparat l’import exacte per evitar haver de tornar canvi. «No som un comerç online, és una situació provisional i d’emergència per la situació que ens toca viure», argumenta el col·lectiu demanant comprensió. A través dels documents adjunts es pot consultar el catàleg.

*Foto: Anna Pascual