24 abril de 2020 a les 12:17

Campanya de l’Associació de veïnes i veïns del Barri del Convent per recollir material escolar

|

L’Associació de veïnes i veïns del Barri del Convent ha impulsat una campanya per fer recollida de material escolar i així poder donar cobertura a aquelles famílies que no en disposen a casa seva. L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà dona ple suport a la iniciativa i suma un punt de recollida més a la proposta de l’entitat. 

L’objectiu de la crida és recollir llapis de colors, pintures, llibretes, quaderns per pintar, jocs de taula entre d’altre material educatiu i distribuir-lo a les famílies del barri i de la ciutat en els propers dies. En aquest sentit, s’han establert dos punts de recollida: un al local social de La Talaia ( C. Germans Ferrer, 9), i l’altre a les Escoles Velles (C. 1d’Octubre de 2017). El repartiment es farà coordinadament entre l’Associació de veïns i veïnes del Barri del Convent, l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de la Bisbal i els Serveis Bàsics d’Atenció Social.

Per a més informació es pot contactar amb l’Associació de veïnes i veïns del Barri del Convent a través del correu electrònic associacio.barri.convent@gmail.com i el telèfon 672189893.