22 febrer de 2016 a les 12:27

Campanya de promoció turística: Sessió informativa per a establiments, restaurants i comerços.

Els caps de setmana del 7 de maig al 30 d’octubre 2016 s’organitzaran visites guiades a la Bisbal d’Empordà, Peratallada, Cruïlles, Monells, Corçà i Ullastret per tal de fer créixer el nombre de visitants i la despesa turística en el territori al llarg de l’any.

Les persones que realitzin aquestes visites rebran un descompte en aquells establiments que s’adhereixin a la campanya promocional turística, adreçada principalment a turistes de Catalunya, Espanya i sud de França.

Aquesta campanya promocional turística s’emmarca dins el Pla estratègic de desenvolupament econòmic i d’ocupació de la Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret.

Hi ha convocada una sessió informativa sobre la campanya aquest dimecres 24 de febrer a les 9h del matí  a l’Oficina de Turisme de la Bisbal d’Empordà (Torre Maria) que  s’adreça a establiments d’allotjament, restaurants i comerços de ceràmica, productes gastronòmics locals i vins amb DO Empordà, brocanters i antiquaris.

Empreses interessades confirmeu l’assistència trucant al telèfon 972 646 806 o enviant un correu electrònic apijuan@labisbal.cat