10 juliol de 2020 a les 10:04

Campanya del Bisbal Bàsquet per captar socis i abonats per la temporada vinent a la Lliga EBA

||

“Reserva el teu lloc a la història”, “Espavila’t o et quedaràs dret!”. Són alguns dels eslògans per la campanya que ha engegat el Bisbal Bàsquet per captar nous socis i abonats/des de cares a la temporada vinent. No es farà pagar entrada, però si que el club brinda la possibilitat que els socis es converteixin en abonats amb dret a seient. 

Així doncs, l’entrada al Pavelló de la Bisbal serà lliure i, amb el carnet, les persones abonades s’asseguren un seient. Es muntaran seients a peui de pista i es marcaran els llocs per seure a les grades. Es pot consultar més informació contactant directament amb el club bisbalenc.

La nova campanya de socis i abonaments que permetrà als aficionats i a les aficionades de la Bisbal reservar el seu seient per tal de gaudir del bàsquet de la Lliga EBA. «L’afició bisbalenca, que sempre omple el Pavelló Vell de gom a gom, és reconeguda ja en moltes de les categories on ha militat el club com una de les millors aficions i més fidels del bàsquet català», va argumentar el club. «Ara, doncs, la grada bisbalenca tindrà l’oportunitat de convertir-se en l’afició més sorollosa de l’EBA», van afegir.

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet ha aprofitat la reestructuració generada per situació derivada de la Covid-19 per assumir una de les places vacants a la Lliga EBA. L’equip bisbalenc s’afegeix al Quart, canviant la Copa Catalunya per la Lliga EBA, i fa un pas més en el creixement d’un dels clubs més actius, esportivament i socialment, del bàsquet gironí i català. El bàsquet gironí, doncs, comptarà amb dos equips la temporada vinent a Lliga EBA, la quarta categoria estatal.