26 març de 2019 a les 11:02

Campanya d’impuls a la Borsa de mediació per al lloguer social a la Bisbal d’Empordà

|

L’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament d ela Bisbal, juntament amb l’Oficina Municipal d’Habitatge del Consell Comarcal del Baix Empordà, inicien una campanya adreçada a les persones propietàries d’habitatges buits. Aquesta iniciativa té l’objectiu captar habitatges buits de la Bisbal d’Empordà per ampliar l’oferta de lloguer a un preu més assequible.

L’Oficina Municipal d’Habitatge gestiona el servei de la Borsa de Mediació per al Lloguer Social. En aquest sentit, les persones propietàries que lloguin el seu habitatge a través de les Borsa de Mediació, a més de poder accedir als ajuts, hi poden trobar diferents avantatges: garantia de defensa jurídica, tramitació i seguiment del contracte, pòlissa multirisc en cas de desperfectes en l’habitatge, o el control del bon ús  dels habitatges llogats, entre d’altres avantatges.

Per a més informació les persones interessades poden contactar amb la Oficina Municipal d’Habitatge del Consell Comarcal (al telèfon 972642310), o a l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania (al telèfon 678551570).