11 gener de 2022 a les 7:49

Canvi de direcció i nou projecte educatiu a l’Escola Infantil Municipal El Tren Petit

Agafant el relleu de la recentment jubilada Lolita Farran, aquest curs 2021-2022 hi ha hagut un canvi de direcció a l’Escola Infantil Municipal El Tren Petit. S’ha incorporat a la direcció pedagògica la Judit Mora, amb una nova proposta de projecte educatiu, amb una metodologia respectuosa i un estil educatiu molt conscient. L’equip educatiu de la llar d’infants bisbalenca es caracteritza per la professionalitat en la seva tasca i treballa constantment per a la cohesió educativa, acordant pautes d’intervenció coordinades per garantir la continuïtat i coherència del projecte educatiu.

Judit Mora lidera el nou projecte amb l’acompanyament de l’equip educatiu del centre bisbalenc: les educadores són les figures que acompanyen l’infant en el seu desenvolupament, posant al seu abast múltiples possibilitats d’aprenentatges i oferint-li el seu suport i afecte sota una mirada capacitadora i respectuosa. I és que la creació conscient dels espais i ambients adequats permetrà que l’infant pugui desenvolupar, al seu ritme, les seves capacitats, oferint uns espais segurs per tal de vetllar pel seu benestar, tant físic com emocional.

L’Escola Bressol municipal El Tren Petit de la Bisbal d’Empordà atén infants des de les setze setmanes de vida fins als tres anys, assumint plenament el valor educatiu del primer cicle d’educació infantil. Des del centre es fa una crida a conèixer l’Escola Infantil Municipal El Tren Petit i a fer seguiment de la tasca educativa del centre, vinculada a una «petita edat amb unes fites enormes».

Va ser el 1989 quan l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà va oferir el servei a l’edifici construït el mateix any. L’equipament bisbalenc, al carrer Josep Maria Folch i Torres, va ser ampliat l’any 2006.