27 octubre de 2023 a les 11:36

Previsió meteorològica: cap de setmana estable i fresc

La previsió per l’últim cap de setmana d’octubre queda explicada amb dos grans titulars que són temperatures a la banda mitja, amb lleugera sensació de fresca, i cel majoritàriament assolellat, sense descartar algun núvol, però ja seria més de cara a diumenge. En general, tindrem un cap de setmana amb molta estabilitat.

Així doncs, avui, divendres, partim d’un dia que serà mig ennuvolat. Això és el residu del front súper desgastat que ahir va passar pel nostre territori i que, a la nostra població, només va portar conseqüències de vent de garbí moderat i temperatures altes. Al migdia vam tenir una ràfega de vent de garbí de 42.1 km/h i vam tenir una temperatura màxima de 26.2ºC. De pluja no en vam tenir. I avui, divendres, ens queda algun núvol baix que no deixarà protagonisme total al sol. A nivell de temperatures, esperem que quedin una mica més fresques que ahir: ens mourem dels 12ºC mínims als 24ºC màxims. I el vent de garbí ja haurà afluixat.

Dissabte es presenta un dia molt assolellat, sense gaire nuvolositat. La temperatura mínima podrà ser més baixa. El sol que lluirà aconseguirà que el dia sigui molt confortable, si bé la temperatura màxima podrà ser igual o mínimament més baixa que avui, divendres.

I diumenge el dia serà amb més nuvolositat i no tan radiant, amb temperatures fresques que aniran dels 10-12ºC mínims als 23ºC màxims.

De moment res fa pensar un canvi de tendència que ens porti pluja ni més fred. I mica en mica va passant la tardor sense pluviometria favorable.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.