2 setembre de 2022 a les 12:34

Carglass s’instal·la provisionalment a Vulpellac per facilitar els canvis de llunes dels vehicles danyats per la pedregada

Per tal de donar un millor servei a la ciutadania en aquests moments d’emergència, l’empresa Carglass està instal·lant una carpa sucursal a Vulpellac, a fi de facilitar els canvis de llunes dels vehicles danyats arran de la pedregada. La previsió és que el servei, que tindrà capacitat per reparar un centenar de vehicles diaris, estigui actiu a partir de dilluns: s’oferirà de 7 a 21 h de dilluns a divendres; i de 9 a 14 h el cap de setmana. La carpa de suport serà a Vulpellac, a tocar de l’entrada de la Bisbal (Gasolinera BP, C-66, km 8,5,Parcel·la 27, Pol. V8, Vulpellac). Es pot sol·licitar cita prèvia al telèfon 900 506 525. 

Alhora, l’empresa, ha reforçat el servei del seu taller de Palafrugell (L’Alzina Surera, Parcela 8B, Palafrugell), amb l’objectiu de millorar el flux de treball i la gestió decites. Per qualsevol dubte o pregunta, pot posar-se en contacte amb nosaltres en aquesta mateixa adreça de mail: carglass.comunicacion@carglass.es.