8 gener de 2021 a les 10:33

Carles Viarnès enceta aquest dissabte el fITM d’hivern, tot i el confinament municipal

Les vides de l’acrònim del fITM de la Bisbal d’Empordà són inesgotables. Si aquest estiu deixava Torre Maria i es reinventava al Terracotta Museu, aquest 2021 l’enceta amb una versió hivernal del cicle de concerts al Teatre Mundial. Durant cinc dissabtes, del 9 de gener al 6 de febrer, arriba el Festival Internacional del Teatre Mundial a la Bisbal d’Empordà. I de moment, a causa de les mesures sanitàries derivades de la pandèmia i el conseqüent municipal, serà exclusivament per al públic bisbalenc. Oferirà un cartell eclèctic i divers, amb propostes de proximitat, amb artistes emergents i veterans: noms com Jaume Arnella & Carles Belda, Medusa Box, Carles Viarnès, Maria Jaume, La Ludwig Band i Carpa Negra desfilaran per l’escenari de l’emblemàtic equipament bisbalenc.

Serà aquest dissabte, a les 20 h, quan l’igualadí Carles Viarnès encetarà el cicle de concerts presentant el seu darrer àlbum, ‘Nun (Bankrobber, 2020), una col·lecció de peces íntimes i evocadores que transporta a altres dimensions ignotes. Pianista i compositor de formació clàssica, les creacions del músic igualadí s’emmarquen en el minimalisme i la música contemporània,

En un moment tan delicat pel sector cultural, el cicle de concerts bisbalenc dobla la seva aposta i, en una mostra de compromís amb la cultura al municipi i amb l’escena musical independent, es treu de la màniga una versió hivernal del cicle que començarà exclusivament destinat al públic bisbalenc. Cada dissabte hi haurà un aforament de 150 localitats que tindran el cost de 8 euros anticipades i 10 a taquilla: es poden adquirir a través del web del festival bisbalenc. El Festival Internacional del Teatre Mundial està organitzat per Indivendres amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà.