10 març de 2015 a les 11:52

Carnestoltes 2015

El passat dia 27 de febrer a  la Residència Geriàtrica vam celebrar el Carnestoltes.

Enguany estava ambientat amb el circ:  el Circ Feliu!

Va ser una festa molt divertida perquè diferents personatges del circ ens van acompanyar i fer riure durant tot l’espectacle. Van venir: el domador de lleons i una lleona, els malabaristes, el mag i les seves ajudants, l’encantador de serps, una ballarina de la dansa del ventre, funàmbuls, l’home més fort del món, la dona més lletja del món, l’home bala, platets xinesos… i no podien faltar els pallassos!

Cal destacar que la gran majoria les disfresses i la decoració que es van presentar durant l’espectacle estaven elaborades per les persones grans que participen en el taller de costura del centre.

Volem agrair la participació de tots els treballadors que varen col·laborar disfressant-se i als alumnes de la UEC per l’espectacle de circ que van presentar.

També volem agrair el gran nombre de persones que ens van acompanyar i animar durant tot l’espectacle; famílies, amics, alumnes i professors de batxillerat de l’Institut de La Bisbal i d’infantil de l’Escola Empordanet; a Xevi Codolà per la filmació i a Josep Mejías per les fotografies.

La residència geriàtrica estava plena de gom a gom!

Podeu veure el vídeo de l’actuació al següent enllaç:

https://vimeo.com/121476062

Gràcies a tots i a totes!

Xilvieta i Zuzaneta