4 maig de 2021 a les 9:35

Cartell de luxe a la cinquena edició del V Torneig Internacional de Tennis Femení de la Bisbal

||

Després de l’ajornament de l’any passat per la situació de pandèmia, del 9 al 16 de maig, el Club de Tennis de la Bisbal d’Empordà acollirà la cinquena edició del Torneig Internacional de Tennis Femení Solgironès, alhora es manté en una de les categories més altes (60.000 dòlars en premi). Això farà que el cartell sigui de luxe. El liderarà la jugadora de Palafrugell Aliona Bolsova i hi haurà quatre jugadores del Top 100 de la WTA. També altres tennistes catalanes amb bon palmarès, com ara la barcelonina Georgina Garcia, vencedora el 2017, i la blanenca Marina Bassols.

Alguna d’aquestes jugadores també participi en el quadre de l’ITF de Platja d’Aro, que arriba a la segona edició. La setmana passada es van presentar ambdós tornejos conjuntament, amb l’objectiu d’unir forces, a la seu de la Generalitat a Girona després de fer-ho uns dies abans en el torneig Godó. Els principals responsables de l’organització van reiterar la voluntat no només de consolidar els tornejos, com a aposta també per donar suport i visibilitat a l’esport femení, sinó d’augmentar-ne la dotació de premis en edicions futures.

Les mesures que exigeix la ITF per al torneig de la Bisbal per evitar problemes amb la Covid-19 són test d’antígens cada tres dies a totes les jugadores i entrenadors, fet que encareix encara més el torneig. També s’hauran d’aplicar els protocols del Procicat.