14 maig de 2019 a les 18:04

Casals i activitats de lleure i esportives dirigides a infants i joves aquest estiu als equipaments públics de la Bisbal

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà col·labora amb diverses entitats municipals per tal de donar viabilitat a la organització d’activitats de lleure i esportives durant el període de vacances escolars posant a disposició diferents instal·lacions municipals. La Piscina Municipal, el Pavelló d’Esports i el Pavelló Polivalent, el Camp de Futbol, l’Escola Mas Clarà, l’Escola Empordanet i l’edifici de les Escoles Velles: tots aquests equipaments  acolliran activitats d’esport, de lleure i també de caire formatiu organitzades per a diferents entitats i associacions locals. Es poden consultar amb detall a través d’aquest document adjunt.

Les activitats que s’acolliran en instal·lacions de titularitat municipal completen l’oferta de propostes de lleure educatiu i d’esport que d’altres entitats i associacions locals desenvolupen en les seves pròpies infraestructures i, també, d’altres de caire privat. L’objectiu és que el conjunt de l’oferta permeti a infants i joves de la Bisbal poder gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat.

A més de la disposició de les infraestructures, les àrees d’Esports, Joventut, Ensenyament i Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà organitzaran una sessió matinal formativa per a tots els monitors i monitores que participen organitzant i conduint les activitats d’estiu. Serà el proper dissabte 15 de juny a l’amfiteatre del Mundial,  amb l’objectiu de donar valor a l’alta tasca educativa i social que desenvolupen i oferint també diferents tallers, per així poder ampliar els seus recursos i posar-los en pràctica durant les activitats d’estiu. Alguns dels tallers vertebraran entorn a les temàtiques de: jocs cooperatius, gestió de les noves tecnologies i atenció a la diversitat.