4 novembre de 2020 a les 11:47

Cercle de Dones, un espai de reflexió setmanal en línia

|

Avui, dimecres 4 de novembre, comença una nova edició del cicle Dones en Cercle a la Bisbal d’Empordà i enguany, a causa de la situació sanitària actual, se celebrarà en línia. Es tracta d’un conjunt de trobades de dones que es faran setmanalment a mode d’espai on fer una aturada, reflexionar, gaudir, participar activament i poder expressar-se lliurement. L’organització també pretén fer prendre consciencia de la identitat com a dones, així com reconnectar amb l’essència de ser-ho. 

Les sessions seran facilitades per la psicòloga del SIAD, Neus Gómez Gonzalo i les sessions es faran online cada dimecres, del 4 de novembre al 16 de desembre, de 19 h a 21 h. El Cercle de Dones està organitzat pel Servei d’Igualtat i Atennció a les Dones de La Bisbal d’Empordà i el SIAD del Consell Comarcal del Baix Empordà, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones. L’activitat serà gratuïta però cal inscriure’s prèviament (al SIAD comarcal (pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5, bxs. Tel 972 64 23 10). Es pot consultar més informació a través del correu electrònic siad@baixemporda.cat.

El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) té com a objectiu potenciar la igualtat entre totes les dones i homes del municipi, així com informar, atendre i orientar en tots els temes d’interès per a les dones i assessorament a les entitats de dones del municipi sobre ajuts, subvencions i recursos. També participa en les celebracions del Dia de les Dones i del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Aquest conjunt de serveis i activitats s’emmarquen en el projecte de desenvolupament de polítiques actives que realitza el municipi per fomentar la igualtat efectiva de drets i oportunitats entre homes i dones.