3 maig de 2019 a les 10:20

Cicle d’activitats per dinamitzar els espais públics bisbalencs cada divendres de maig

Els divendres a la tarda d’aquest mes de maig es duran a terme activitats de dinamització de diferents espais públics adreçats a joves a partir de 12 anys. Les activitats estan coordinades pels equips de l’Espai Jove i per la dinamitzadora comunitària adscrites a les àrees de Joventut i Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament i compten amb la col·laboració de diferents entitats i associacions del municipi.

L’objectiu és crear espais de trobada vehiculats a experiències i activitats de lleure i esportives, apropar-se al públic jove i dinamitzar els espais públics, aquests objectius es treballaran des d’una perspectiva comunitària. Col·laboren amb aquest projecte les entitats Fundació Acollida i Esperança, l’Associació de veïnes i veïns del barri del Convent i la Fundació Ser.Gi.

La primera activitat es realitzarà aquest divendres 3 de maig a la pista de l’Escola Empordanet on s’hi faran diferents activitats i tallers entorn al bàsquet (en cas de pluja l’activitat quedarà anul·lada). Les activitats que seguiran són:

• El divendres 10 de maig: Zumba al Parc 8 de març
• El diivendres 17 de maig: Relleus xtrems a la pista de l’Escola Empordanet
• El divendres 24 de maig: Ioga i sucs verds a la pista de l’Escola Empordanet
• El divendres 31 de maig: Graffiti i batalla de galls a la Plaça de la Sardana