29 maig de 2018 a les 18:56

Cicle de tallers gratuïts centrats en la salut femenina

Amb motiu del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, el Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones de la Bisbal d’Empordà i el SIAD del Consell Comarcal del Baix Empordà, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones, han programat tallers gratuïts, que es desenvoluparan entre el 29 de maig i el 16 de juny i se centraran en aspectes de la salut femenina.

> Dimarts 29 de maig de 2018, de 19 a 21 h, a les Escoles Velles
Taller: Desbloquejar els òrgans amb sons
Des de temps antics l’ésser humà s’ha interessat per les propietats curatives del so i l’ha utilitzat amb finalitats terapèutiques. Aquest interès prové de diferents llocs i cultures del món. El txikung és una teràpia d’origen xinès que ajuda a eliminar tensions i estrès. Dins el txikung hi ha la tècnica dels sis sons curatius; cadascun dels sons està associat a un òrgan i amb la seva pràctica l’objectiu és millorar el nostre equilibri psíquic, físic i emocional. Es proposa un taller pràctic dels sis sons curatius del txikung. A càrrec de Núria Puig Puignau.

> Dissabte 2 juny de 2018, de 9.30 a 13.30 h, a les Escoles Velles
Taller: Nutrició i autoestima. Pautes de salut digestiva i emocional per a les dones
T’has preguntat en què es diferencia el fet de menjar del de nodrir-se? Deu ser certa aquella expressió que som el que mengem? En aquest taller, dividit en una part teòrica i en una part pràctica, es parlarà de tot el que té a veure amb el menjar, les digestions i les relacions entre les nostres emocions i la qualitat de les nostres digestions. Es parlarà de símptomes i desequilibris de la nostra nutrició i veurem com la nostra salut emocional influeix en la nostra salut digestiva. Digerir bé i estimar-te més. A càrrec de Karina Vizcaíno.

> Dissabte 16 de juny de 2018, de 9.30 a 13.30 h, a les Escoles Velles
Taller: El meu úter, el meu poder. Taller vivencial per a dones de totes les edats
Les dones compartim l’essència del ritme lunar, compartim una profunda connexió amb els cicles naturals.En els nostres òrgans sexuals és on es troba la major càrrega energètica del nostre cos.L’úter és un múscul, un teixit, un òrgan sensible, que té un ritme, un pols, un batec com el cor.Connectar amb el nostre úter és connectar amb el nostre poder creador,  d’idees, de vida, de projectes…A través de la respiració, del ball i el moviment conscient, compartirem un espai on gaudirem i aprendrem les unes de les altres. A càrrec de Montserrat Graupera Miguel

Totes les activitats són gratuïtes, però cal fer inscripció prèvia telefonant al 972 64 23 10 o per correu electrònic a siad@baixemporda.cat.