17 novembre de 2017 a les 17:27

Cicle Gaudí (cinema català): ‘Brava’, de Roser Aguilar

Cicle GaudíBrava

Data: Dissabte 18 de novembre, a les 20h 
Lloc: Teatre Mundial

Presentarà la pel·lícula Eva Gou Quintana, llicenciada en Història i Màster en Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania. És experta en gènere i mitjans de comunicació, àmbit en el qual centra la seva activitat, que s’estén a la creació de continguts pedagògics, la participació en publicacions i estudis, i la programació audiovisual. Forma part de Drac Màgic, entitat dedicada a la divulgació audiovisual, ha estat codirectora de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona i tècnica d’igualtat. Actualment, realitza activitats de prevenció de la violència masclista en diferents organismes.

Sinopsi
Janine (Laia Marull) experimenta un profund buit personal després de patir un assalt i una agressió sexual al metro. Per tractar de recompondre i oblidar el que ha passat, decideix anar-se’n al petit poble on viu el seu pare (Emilio Gutiérrez Caba). Allà coneixerà a Pierre (Bruno Todeschini), un home estrany que fa escultures amb ferro. Intentarà refer la seva vida, però la necessitat de sobreviure al dolor la portarà inexorablement a una espiral autodestructiva. No serà fins que toqui fons quan s’enfronti a la realitat per, finalment, reprendre les regnes de la seva vida.

No recomanada a menors de 16 anys.

Fitxa Tècnica:
Direcció: Roser Aguilar
Guió: Roser Aguilar i Alejandro Hernández
Música: Vincent Barrière
Estrena: Juny de 2017
Durada: 92 min.
Gènere: Drama
Versió: Original en català
Intèrprets: Laia Marull, Bruno Todeschini, Emilio Gutiérrez Caba, Francesc Orella, Mikel Iglesias


Roser Aguilar (Lo mejor de mi) dirigeix aquest drama, el guió ha escrit al costat d’Alejandro Hernández (Caníbal). Està protagonitzada per Laia Marull (la sèrie Carles, Rei Emperador), Emilio Gutiérrez Caba (Palmeras en la nieve), Bruno Todeschini (Connexión Marsella), Sergio Caballero (La revolució dels àngels) i Francesc Orella (Truman), entre d’altres.

Organitza: Cicle Gaudí                                      

Col·labora: Grup de Dones de la Bisbal