28 octubre de 2011 a les 19:33

Cinètic presenta vuit històries de Capelito al Mundial i posteriorment es projecta ‘Como acabar con su jefe’

L’associació Cinètic presenta aquest diumenge les històries de Capelito, el bolet del nas màgic, del realitzador Rodolfo Pastor. Es podran veure vuit episodis: Capelito perd el nas, Els lladres de síndries, Amic dels arbres, Terrisser, Pastisser, Director d’orquestra, Fa de cangur i Capelito pollós. La projecció és prevista per les cinc de la tarda i té un preu de 3 €.

Posteriorment, a les set del vespre, es projectarà ‘Como acabar con tu jefe’, una pel·lícula de Seth Gordon interpretada per Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Colin Farrell, Kevin Spacey, Jamie Foxx, Donald Sutherland, Julie Bowen, Lindsay Sloane

Sinopsi

Per Nick, Kurt i Dale, l’única cosa que fa que la seva rutina diària sigui tolerable és la idea d’eliminar als seus intolerables caps. Deixar les seves empreses no és una opció acceptable, així que, amb l’ajuda de moltes copes i el dubtós consell d’un impresentable expresidiari, els tres amics dissenyen un intrincat i, en aparença, infal·lible pla per alliberar-se dels seus respectius caps… permanentment. Només hi ha un problema: fins i tot els millors plans són infal·libles només en la mesura en que ho són les ments que els han creat.