6 juny de 2019 a les 12:52

Cirque La Compagnie farà l’espectacle inaugural de la XXIV Fira de Circ al Carrer de la Bisbal

La XXIV Fira del Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de juliol. Si bé la totalitat de la programació es farà pública el proper dijous 20 de juny, avui se n’avança un dels plats forts: l’espectacle inaugural a càrrec de Cirque la Compagnie. La companyia presentarà L’Avis Bidon, una proposta de circ tècnicament impecable, farcida d’humor i adrenalina, amb música en directe i alguna sorpresa més.

Serà el tret de sortida de la 24a edició i tindrà lloc als exteriors del Terracotta Museu. L’organització de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal va apostar per aprofitar les possibilitats de l’equipament. «El circ, com la ceràmica del Terracotta Museu, és una discilplina creativa i ens venia molt de gust encetar la fira d’enguany en aquest espai tan emblemàtic», va argumentar Eva Gasulla, portaveu de la Fira, vinculant ambdues disciplines.

Les darreres obres dels exteriors del Terracotta Museu comporten la reorganització i rehabilitació dels exteriors del museu. Els treballs no només milloren l’aspecte exterior del museu (el pati i l’espai d’aparcament), sinó que també hauran servit equipar-lo amb les infraestructures necessàries per a poder-hi realitzar activitats a l’aire lliure. 

Cirque La Compagnie és un companyia franco-suïssa creada el 2014 que es formada a l’Ecole de Cirque de Montréal. El col·lectiu destaca per una identitat característica en les acrobàcies impossibles, un contagiós i personal sentit de l’humor i un notable virtuosisme tècnic. La Compagnie sempre ha fet una ferma aposta pels valors col·lectius del circ amb la voluntat de compartir-los.