30 juliol de 2019 a les 18:29

Cloenda de la 7a edició del fITM de la Bisbal amb Koko Jean & The Tonics

Aquesta setmana culmina la 7a edició del Festival Internacional de Torre Maria de la Bisbal d’Empordà. El darrer dimecres, com ja va essent tradició, oferirà la proposta més festiva del cicle: Koko Jean & The Tonics i Gramophunk DJ seran els encarregats de tancar el cicle que ha anat omplint els jardins de Torre Maria de concerts i sopars a la fresca tots el juliol.

Koko Jean & The Tonics és el projecte de l’exvocalista de The Excitements que culminarà el fITM amb una explosiva mescla de soul, rock’n’roll, funk i blues. La banda, formada per la mateixa Koko Jean, també inclou membres de destacats projectes barcelonins com Jarabe de Palo, Macaco, Flamingo Tours, Mambo Jambo, Suitcase Brothers, The Ramblers, La Banda del Zocco, Big Mama Montse o Dani Nel·lo. El músic bisbalenc Genís Bou, amb el sobrenom artístic de Gramophunk DJ, acabarà d’animar la vetllada amb una sessió de música negra enllaunada. 

Aquesta haurà estat la 7a edició del del cicle de concerts als Jardins de Torre Maria de la Bisbal d’Empordà: era el 2013 quan el col·lectiu Indivendres es va proposar dinamitzar el juliol empordanès. I és que des de llavors que trenquen la setmana pel bell mig i tots els dimecres de juliol s’amenitzen amb doble concerts i sopar a la fresca. El Festival Internacional de Torre Maria (fITM) ja ha esdevingut una cita imprescindible de l’estiu a les comarques gironines.