8 abril de 2014 a les 12:06

Cloenda de la II edició del Voluntariat per la llengua als centres educatius de la Bisbal

Els alumnes de la Bisbal que han participat a la II edició del Voluntariat per la llengua a les escoles van començar la setmana ahir, dilluns 7 d’abril, amb una celebració: la cloenda de la segona edició d’aquesta activitat a la Bisbal. L’alcaldessa, Núria Anglada, i la regidora de Cultura, Marta Carol, van assistir a l’acte.

La generositat dels participants en aquesta activitat va ser la qualitat que més va destacar l’alcaldessa, Núria Anglada, quan va obrir l’acte. Després d’escoltar les seves paraules de benvinguda i felicitació, van ser els protagonistes qui van parlar de l’experiència: un professor i una parella de cada centre. Tot seguit, es va projectar un vídeo en el qual es recull l’opinió de tots els participants. 

Acabada la projecció, la regidora de Cultura, Marta Carol, va lliurar un diploma i diversos obsequis a tots els participants, que van poder gaudir, per acabar, d’un esmorzar al passeig Marimon Asprer.

Cal agrair a les empreses Hamelin Brands, Can Darnés, la Caixa, a la revista Cavall fort i a l’editorial Vicens Vives les seves aportacions. 

Podeu veure totes les fotos d’aquest acte clicant aquí.