29 març de 2017 a les 10:45

Cloenda de la quarta edició de Voluntariat per la Llengua als centres educatius de la Bisbal

|||

L’Escola Joan de Margarit, l’Escola Mas Clarà, l’Institut Escola Cor de Maria i l’Institut de Secundària de la Bisbal van participar, el passat divendres 24 de març, a la quarta edició del Voluntariat per la Llengua a les Escoles a la Bisbal. 96 alumnes han portat a terme converses en català durant aquest segon trimestre del curs.

Celebrar una quarta edició del Voluntariat per la Llengua a les escoles amb quasi un centenar de participants va evidenciar la vitalitat de l’activitat als centres bisbalencs. La valoració dels participants i del professorat responsable va ser d’allò més positiva.

L’amfiteatre del Mundial va acollir tots els protagonistes d’aquesta edició, que van ser rebuts pel regidor d’Ensenyament, Enric Marquès i pel regidor de Cultura, Carles Puig. Després de la salutació inicial, es va escoltar la valoració de l’experiència de la veu d’uns representants de cada centre. Tot seguit, es va projectar un muntatge fotogràfic que recollia les imatges preses el dia de la presentació de parelles que es van fer a cada centre i, per acabar, es va lliurar un diploma acreditatiu, una fotografia de record de cada parella i una bossa d’obsequis. Es va voler donar les gràcies a les empreses col·laboradores: Bon Preu, Haribo i la Caixa. 

Aquesta activitat va ser possible gràcies al treball conjunt de l’Oficina de Català de la Bisbal (CPNL), les àrees d’Ensenyament i Cultura de l’Ajuntament, el Departament d’Ensenyament i els centres educatius de la Bisbal.