7 abril de 2015 a les 13:38

Cloenda de la tercera edició del VxL a les escoles de la Bisbal

|||

97 nois i noies de tres centres educatius de la Bisbal -Cor de Maria, Joan de Margarit i Mas Clarà- van reunir-se el dimecres 25  de març al Teatre Mundial per celebrar conjuntament la cloenda de la tercera edició del Voluntariat per la Llengua a les escoles.

Dedicar un temps de l’esbarjo a ajudar un company d’escola a aprendre català té molt de mèrit. Dedicar un temps de l’esbarjo a voler aprendre o millorar la llengua del país que t’acull és molt valuós. Això és el que han fet, entre gener i març, els 97 nois i noies de tres centres escolars de la Bisbal.

Per cloure l’activitat, dimecres 25 de març es va fer una trobada al Teatre Mundial, a la qual van assistir l’alcaldessa, Núria Anglada, i la regidora de Cultura, Marta Carol. Després de les seves paraules d’agraïment i felicitació, representants dels tres centres van fer de portaveus del resultat de l’experiència a la seva escola. Tot seguit, es va projectar un vídeo que recull imatges i reflexions dels protagonistes sobre aquesta activitat.

El pa amb xocolata de l’esmorzar conjunt i la bossa d’obsequis van acabar de fer feliços els participants.

Agraïm la col·laboració del Supermercat Bonpreu, la Caixa, el Banc de Sabadell, Cavall Fort i Casa Darnés SA, ja que les seves aportacions van fer possible obsequiar els voluntaris i aprenents.