25 juliol de 2017 a les 10:21

Cloenda del fITM i presentació del cartell de festa major de la Bisbal 2017

|||

Arriba el darrer dimecres de juliol i això vol dir que també culmina el Festival Internacional de Torre Maria organitzat per l’associació Indivendres i patrocinat per Moritz. Serà aquest a partir de les 20h amb les actuacions de The Penguins i el col·lectiu bisbalenc de DJ’s Espardenya Crew. El servei de restauració de la vetllada anirà a càrrec de Cabell d’Àngel, amb seu a Púbol.

The Penguins són els responsables de l’exitós projecte familiar musical ‘Reggae per Xics’. Però abans d’això ja eren una de les perles de l’escena jamaicana a casa nostra, amb la ferma convicció que encara queden molt bones cartes per repartir a la baralla del reggae.

Una de les novetats del fITM d’enguany és que durant el proper dimecres es farà públic el cartell de la Festa Major de la Bisbal del 2017. Serà abans que comenci l’actuació del grup skatalític i consistirà en una breu cerimònia simbòlica amb alguna sorpresa i que preveu comptar amb l’esperada presència de representació de totes les entitats bisbalenques.

El col·lectiu Indivendres tenia ganes de trencar la setmana. I què millor que fer-ho amb un bon concert al bell mig de la setmana: els dimecres. I que hi hagi teca. I que sigui doble. I a la fresca! Amb la col·laboració de Bankrobber, l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, restaurants bisbalencs, el patrocini de Moritz i molts més, allò que el 2013 fou El Tingladu, ja fa 4 anys que s’ha consolidat com el Festival Internacional de Torre Maria. Bisbalencs i empordanesos d’arreu saben que cada dimecres de juliol hi ha una cita imprescindible als Jardins de Torre Maria de la Bisbal d’Empordà. Entrada gratuïta amb donació voluntària, servei de restauració, un parell d’actuacions musicals i bon ambient davant l’imponent casa indiana que acull l’oficina de turisme local.