29 maig de 2014 a les 10:40

CLOENDA DEL PROJECTE ROSSINYOL A LA BISBAL

El passat divendres 23 de maig va tenir lloc a l’amfiteatre del Mundial la festa de cloenda del Projecte Rossinyol, en el qual l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà participa des de fa 5 anys. A l’acte hi eren presents Jèssica López, suport tècnic del projecte Rossinyol de la UdG, i Núria Anglada, alcaldessa de la Bisbal d’Empordà.
El Projecte Rossinyol és un projecte de mentoria que té com a finalitat afavorir la inclusió i la integració social de l’alumnat nouvingut mitjançant l’ús de la llengua i el coneixement de la ciutat. Es basa en el treball voluntari de l’alumnat universitari que fa de mentor i acompanya al llarg del curs un alumne d’un institut o d’una escola de la Bisbal d’Empordà. Aquest projecte es desplega gràcies als compromisos i les responsabilitats compartits entre la Universitat de Girona i els enllaços territorials.
Durant la cloenda del projecte Rossinyol, es van recordar múltiples experiències i anècdotes viscudes al llarg de sis mesos. Ha passat mig any des que els 9 participants a aquest projecte de mentoria per la inclusió van iniciar aquesta aventura i el dia de la cloenda van substituir la timidesa i les poques paraules del dia de la presentació per una tarda en la qual es va demostrar la complicitat que han assolit les 4 parelles i el trio participants.
La festa va continuar al vestíbul del Mundial, on l’Ajuntament va oferir un piscolabis a tots els assistents. (OAP)