12 abril de 2013 a les 14:42

Cloenda del Voluntariat per la Llengua als centres educatius de la Bisbal

L’amfiteatre del Mundial ha estat l’escenari, el divendres 12 d’abril al matí, de la trobada de tot l’alumnat dels centres educatius de la Bisbal que han participat en el Voluntariat per la Llengua.

Compartir, ajudar, agrair, aprendre, conèixer… són alguns dels verbs que més han repetit els nois i noies dels centres educatius de la Bisbal quan els han demanat que expliquessin la seva experiència com a participants al Voluntariat per la Llengua. 70 alumnes, entre primària i secundària, han escoltat també les paraules dels directors o representants dels centres i de la regidora d’Educació, Núria Anglada, que els han felicitat per la seva tasca i el seu esforç durant aquests mesos.

Tot seguit, s’ha lliurat un diploma del Voluntariat per la llengua a tots els participants en el programa, juntament amb diversos obsequis. En Pau i l’Enric, dos alumnes de l’INS la Bisbal, han tancat l’acte amb la seva música i fent una cercavila improvisada han acompanyat els assistents cap al Passeig on han compartit un esmorzar tots plegats.

La valoració d’aquesta primera edició del Voluntariat per la Llengua als centres educatius de la Bisbal ha estat molt positiva, tant des del punt del vista dels participants com dels centres educatius, del Departament d’Educació, de l’Ajuntament i de l’Oficina de Català, la qual cosa assegura la continuïtat de l’activitat el curs vinent.