3 abril de 2019 a les 15:03

Cloenda del VxL als centres educatius de la Bisbal

|

Una vuitantena d’alumnes de tres de les escoles de primària de la Bisbal han participat aquest matí a la cloenda de l’edició del VxL d’aquest curs. Ha tingut lloc al Teatre Mundial i que ha acabat amb un esmorzar compartit. 

Els alumnes de les escoles Empordanet, Mas Clarà i Joan de Margarit han participat novament al Voluntariat per la llengua a la Bisbal, dedicant l’estona d’esbarjo d’un dia a la setmana a practicar català entre companys. Els participants han expressat la seva satisfacció per com ha anat l’activitat durant aquestes setmanes i ho han fet de diferents maneres: explicant l’experiència, projectant un vídeo o fent una petita representació teatral.

Després de totes aquestes intervencions, el regidor d’Ensenyament, Enric Marquès, ha lliurat el diploma a totes les persones participants i una bossa amb obsequis gentilesa d’Enri, Haribo i Bonpreu. L’esmorzar compartit ha estat el punt i final de l’edició 2018-19. El Voluntariat per la llengua a les escoles de la Bisbal és possible gràcies al treball conjunt de l’Oficina de Català de la Bisbal, l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat i les tres escoles implicades.