2 març de 2023 a les 9:35

Clouen els treballs de reestructuració del sentit de circulació i zona d’aparcament d’alguns carrers del Bosquetet de la Bisbal

|

Aquesta setmana la brigada municipal de l’Ajuntament de la Bisbal ha culminat el procés de reestructuració del sentit de circulació i zona d’aparcament d’alguns carrers de la urbanització del Bosquetet. L’actuació s’ha fet amb l’objectiu de garantir la seguretat de la ciutadania i el control de la velocitat dels vehicles, que segons la normativa no pot sobrepassar els 30 km/h. En aquest sentit, ja es va informar dels treballs i les corresponents modificacions en una reunió informativa a veïns i veïnes el passat dimarts 17 de gener.

Redirecció dels carrers Països Catalans i Mallorca, senyalització de la zona d’aparcament
Els treballs efectuats han fet que el carrer Països Catalans passi a ser de direcció única en sentit pujada des de la carretera de Castell d’Empordà. D’altra banda el carrer Mallorca ha passat a ser de direcció única en sentit de baixada des del carrer Sardenya. En ambdós carrers, Països Catalans i Mallorca, s’ha senyalitzat una zona d’aparcament. 

Canvis de sentit de circulació a trams dels carrers Penya Bisbalenca, Ateneu Pi i Margall i Nàpols
Els carrers Penya Bisbalenca, des del número 40 al 86 i el carrer Ateneu Pi i Margall, des del número 62 al 112, han canviat el sentit de circulació per tal de facilitar l’accés d’entrada dels veïns des del carrer Països Catalans i la sortida del carrer Mallorca. D’altra banda, tal com es va avançar a la reunió informativa veïnal, també s’ha acabat canviant el sentit d’un tram del carrer Nàpols (des del carrer Països Catalans i fins el carrer de l’Alguer): això farà que hi haurà veïns/es que entraran pel carrer Canigó, alhora que d’altres ho faran a través del carrer de l’Alguer.