18 juliol de 2012 a les 9:25

Col•laboració amb empresaris bisbalencs per a la realització del taller formatiu “El candidat ideal”.

|

L’àrea de Desenvolupament Local, mitjançant el Club de la Feina, ha organitzat el taller “El candidat ideal. Què busquen les empreses?” realitzat el passat divendres 13 de juliol a Torre Maria, que ha tingut la col·laboració de dos empresaris, l’Albert Dicks, director de l’Hotel Castell d’Empordà i en Ramón Farrús, gerent d’Accés Ràpid SL, del sector de portes automàtiques. Els empresaris han explicat el procés de selecció de personal que realitza la seva empresa, i han explicat la seva experiència en la gestió dels recursos humans a les més 20 persones inscrites al taller.

Aquest ha estat el darrer taller organitzat pel Club de la Feina abans de les vacances d’estiu, i tanca el primer cicle de tallers que, amb la presència d’aquests dos empresaris, reforça el conjunt d’informacions i reflexions realitzades  per a la millora de les estratègies de recerca de feina de les persones aturades. Els empresaris coincideixen en indicar que l’actitud i l’interès de col·laboració amb l’empresa són de vital importància en la selecció de personal.

De cares a la tardor, des de l’àrea de Desenvolupament Local, s’han programat nous tallers per als inscrits al Club de la Feina, per tal de seguir treballant tots els aspectes relacionats amb la recerca de feina. Els temes que tractaran els propers tallers seran sobre  l’educació (21 de setembre), l’autoconeixement (19 d’octubre), la comunicació i l’entrevista de feina (16 de novembre) i els tests psicotècnics (14 de desembre).