18 octubre de 2017 a les 11:20

Com està el Daró de la Bisbal?

|

Arriba el projecte Trivers a la Bisbal: un procés de participació ciutadana que pretén recollir mesures per a la conservació dels rius temporals mediterranis. La iniciativa consisteix en trobades a diferents punts de les conques de Catalunya, en les quals investigadors i ciutadans debaten sobre possibles propostes per conservar els rius temporals.

El procés de participació té per objectius obrir un debat sobre l’estat dels rius temporals, validar o millorar la diagnosi dels rius temporals realitzada pel projecte TRivers, i realitzar una proposta de mesures per a la conservació i/o millora de l’estat dels rius temporals. L’estructura del procés consta de tallers de diagnosi, mesures i devolució de resultats.

En el cas de la Bisbal es presentarà el projecte i es farà un taller de debat i sortida de camp: es pot consultar el programa als documents adjunts. Serà el proper dimarts 24 d’octubre a l’edifici de Torre Maria (c/Aigüeta, 17), de les 16h a les 18h30. Ja es poden fer inscripcions a través d’aquest enllaç o a través del: 628443001.

*Per a la sortida de camp cal portar calçat esportiu i roba còmoda.