19 setembre de 2011 a les 9:58

Comença el curs de preparació a la prova d’accés a grau superior de l’Aula d’adults de la Bisbal

El curs de preparació a la prova d’accés a grau superior (PACFGS) inicia les activitats aquest dilluns amb 30 persones inscrites en el grup del matí. En el grup de tarda hi ha deu persones inscrites. Quant al curs de preparació a la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys hi ha deu inscrits per a la prova específica i deu inscrits per a les assignatures comunes i les específiques.

Des de l’Aula d’Adults s’ha informat que és molt probable que s’agrupi els majors de 25 anys i el grup de PACFGS de tarda, ja que les assignatures comunes són català, castellà i anglès per a tots dos grups.

El graduat escolar de secundària (GES) i el curs de preparació a la prova d’accés a grau mitjà (PACFGM) hi ha 20 persones inscrites i en falten només cinc per poder dur a terme el curs.

Hi ha 58 inscrits als cursos d’anglès repartits entre elemental 1 (en dos grups), elemental 2, pre intermedi i intermedi. Hi ha quatre inscrits als cursos de francès de nivell A1 i tres als cursos d’espanyol.

Hi ha quatre inscrits pels cursos de fotografia digital i dos per al curs de memòria.

Quant als cursos de francès organitzats per Cultur Pro, de llengua i cultura professional, que són gratuïts i impartits seguint la metodologia del Servei de Llengües Modernes de la UdG. Les classes començaran el 24 d’octubre de 2011 i finalitzaran el 21 març de 2012. El curs constarà de 110 hores: 80 h presencials i 30 h semipresencials. De moment hi ha 11 inscrits en el curs de francès A2 i set inscripcions en el curs de francès B1.

Pel que fa a l’itinerari d’acollida lingüística (IAL), Càritas té 4 grups de dotze alumnes i amb llista d’espera. Els cursos d’alfabetització de l’aula d’adults tenen actualmente 74 inscrits i queden places lliures pel nivel dos de la tarda.