25 setembre de 2019 a les 13:24

Comença el Programa de contractació en pràctiques de Garantia Juvenil 2019 a l’Ajuntament de la Bisbal

|

Per quart any consecutiu l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà desenvolupa el Programa ‘Contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya’de l’any 2019. El projecte rep finançament del SOC, de la Generalitat de Catalunya i del Fons Social Europeu i va destinat a contractar joves titulats/des sota modalitat de pràctiques durant un període de 6 mesos. 

Concretament, enguany es contractarà a un total de 3 joves, que treballaran al consistori bisbalenc per tal de donar suport en diferents tasques i àrees,  tot adquirint una experiència que els hauria de permetre afrontar més endavant facilitar la recerca de feina, havent ja treballat en el seu camp formatiu i laboral. El perfils que s’han previst per enguany a l’Ajuntament de la Bisbal són: Tècnic/a d’Esports, Tècnic/a de Medi Ambient en Gestió de Residus Municipals i Suport Informàtic.

Les bases de selecció, la descripció del lloc de treball, les condicions i el sistema d’inscripció es podran trobar en els següents enllaços a l’e-Tauler segons el perfil: Tècnic/a d’EsportsTècnic/a de Medi Ambient en Gestió de Residus Municipals i Suport Informàtic. Per tal de resoldre dubtes sobre el lloc de treball o la inscripció, les persones que ho vulguin poden posar-se en contacte amb l’Àrea de Promoció i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de la Bisbal, ubicada a Torre Maria (c/Aigüeta, 17) o per telèfon, trucant al 972 64 68 06.

Aquest programa està pensat per a joves que han acabat la seva formació acadèmica i volen tenir un primer contacte al món laboral que sigui relacionat amb els estudis que han cursat. D’aquesta manera, el jovent contractat adquireix experiència i habilitats que els permetran enfortir la seva vida curricular i afrontar la posterior recerca de feina amb major possibilitats gràcies a l’experiència adquirida durant aquests 6 mesos a l’ajuntament.