20 maig de 2021 a les 9:27

Comença una nova edició de les Nits del Barri del Convent a la Bisbal d’Empordà

Després d’haver celebrat la seva darrera i ajornada edició al Teatre Mundial a causa de la situació de pandèmia de COVID-19, aquest dijous arrenca el cicle de Nits del Barri de Convent retornant a la seva ubicació original: a la plaça del Convent dels Franciscans. La programació serà durant 4 dijous de maig a juliol: els dies 20 de maig, 3 i 17 de juny i 1 de juliol. Amb noms com Isabela Méndez, Los Anisakys, Ansem & Jar i Colectivo Ameno, oferirà quatre nits de comèdia, màgia, filosofia, poesia, humor, contes i cançons. L’obertura de portes es farà mitja hora abans (a les 20.30 h) i, per accedir a l’espai, seguint les indicacions sanitàries corresponents a la situació de pandèmia, l’aforament serà limitat i caldrà donar les dades personals per poder tenir registre de les persones assistents.

Així, avui, a les 21 h, enceta el cicle Colectivo Ameno amb la proposta Fiosofía Amena, una conferència que barreja la filosofia i l’espectacle, formulant preguntes, amb dosis d’humor, d’amor, de poesia, de màgia i de numerologia. Per al conferenciant és la seva gran -i potser única- oportunitat d’escapar-se, d’alliberar-se, de fer amics i de canviar de vida. I és que per a la filosofia sempre poden haver-hi d’altres camins: sempre es pot pensar i viure d’una altra manera.

El cicle de Nits del Barri del Convent, organitzada per l’Associació de Veïnes i Veïns del barri del Convent, l’Ajuntament de la Bisbal i la Xarxa Gironina de Cafè Teatre, va néixer amb l’objectiu de dinamitzar aquesta zona del municipi i descentralitzar l’activitat cultural bisbalenca. Es pot consultar més informació a través de la seva pàgina web.