4 octubre de 2022 a les 5:56

Comencen a expedir-se els Carnets Joves Locals de la Bisbal amb un ampli ventall d’avantatges

El nou Carnet Jove Local es comença a expedir des d’ahir a la Bisbal d’Empordà. Els titulars del Carnet Jove veuran modificada la imatge  del carnet, que incorpora l’escut del municipi, juntament amb el de la Generalitat- i la personalització del butlletí, el web i l’APP del carnet, que des d’ara prioritza tots aquells avantatges que puguin gaudir en el seu dia a dia a la Bisbal, i que se sumen als avantatges que es poden gaudir a nivell nacional i internacional.

Així doncs, el jovent ja pot gaudir dels nous avantatges i serveis que s’han incorporat en els darrers mesos a la Bisbal d’Empordà com a resultat de la campanya de captació de comerços que es va iniciar la primavera passada. En total, el nombre d’avantatges pugen fins a 26, que són sobretot en l’àmbit del dia a dia dels joves a nivell local com poden ser esport, formació, perruqueries, alimentació, cultura o llibreries, entre d’altres. Es pot consultar tota la informació amb detall a través d’aquest enllaç.  

El jovent bisbalenc titulars amb el amb nou Carnet Jove Local podrà gaudir de l’oferta local, que se suma als prop de 8.000 avantatges que poden gaudir al conjunt de Catalunya, així com als que s’ofereixen arreu d’Europa. A més a més, el nombre d’avantatges locals anirà creixent en les properes setmanes a mesura que s’hi afegeixin nous comerços. I és que amb el nou Carnet Jove Local que es va començar a expedir ahir es pretén potenciar el comerç local de proximitat i fer del Carnet Jove una eina encara més útil pel dia a dia del jovent als seus municipis.

El jovent que decideixi fer-se nou titulars del Carnet Jove ho podrà fer a través del web carnetjove.cat, a qualsevol de les oficines de CaixaBank o a imagin. El Carnet Joveté un format digital i es pot fer servir directament des de l’APP mòbil del Carnet Jove. Per tal de disposar del carnet, el jovent haurà d’acreditar que resideix al municipi tot mostrant el seu DNI o bé el certificat d’empadronament. Per la seva banda, els i les joves que ja eren titulars no caldrà que renovin el carnet perquè ja disposaran automàticament de la versió digital del Carnet Jove Local a l’APP del CJ. D´altra banda, també tindran l’opció de fer un ús financer del Carnet Jove a través d’imagin, la plataforma de serveis digitals impulsada per CaixaBank.