13 setembre de 2010 a les 10:10

Comencen les inscripcions a l’aula d’adults per aquest curs 2010-11

Les inscripcions es poden fer a partir d’aquest dilluns a les Escoles Velles de nou del matí a dues del migdia, on s’informarà de tota l’oferta formativa. Igualment es pot obtenir informació trucant al telèfon 972 64 67 37, per correu electrònic demanant informació a aulaadults@labisbal.cat i també al web de l’Ajuntament www.labisbal.cat
L’Aula d’Adults ofereix cursos d’anglès, francès i espanyol. A més, també ha programat el taller ComunicART, adreçat a qui vulgui experimentar la vessant més terapèutica de l’expressió artística. També s’han programat cursos de fotografia digital, d’ofimàtica i de memòria així com cursos d’alfabetització en llengua catalana.
L’Aula d’Adults ofereix, a més, cursos de preparació per a l’obtenció del graduat d’educació secundària, de preparació a la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà i de grau superior.
L’Obra social de la CAM subvenciona cursos d’informàtica destinats a col·lectius concrets. Així, és previst un curs d’iniciació a la informàtica per la gent gran i un curs d’internet orientat a dones.