13 setembre de 2012 a les 13:06

Comencen les inscripcions de l’Aula d’Adults, l’Oficina de Català i Càritas

Els components de l’Itinerari d’Acollida Lingüística (Aula d’Adults, Oficina de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística i Càritas) han començat ja les inscripcions per al proper curs 2012-2013.

Des d’aquests tres serveis, que treballen coordinadament per a la formació lingüística en llengua catalana a la Bisbal, s’ofereixen cursos de català de diferent nivell: d’alfabetització, cursos oficials de català (nivell bàsic, elemental, intermedi i suficiència) i tallers complementaris, amb la intenció de poder cobrir tot tipus de necessitats pel que fa a l’aprenentatge de la llengua.

A part dels cursos de català, l’Aula d’Adults ofereix també els cursos de preparació per a l’obtenció del graduat d’educació secundària (GES), de preparació a la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà (PACFGM), de preparació a la prova d’accés a cicles formatius de grau superior (PACFGS) i el curs per preparar la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys. També s’han programat, com cada any, cursos d’idiomes (anglès, francès i castellà) i, com a novetat, un curs de preparació als exàmens de Cambridge University First Certificate. Com ja és habitual en els darrers anys, també s’ofereix el curs de memòria. Si voleu més informació, consulteu-ne el tríptic.

Les inscripcions, que van començar el dilluns 3 de setembre i acabaran el divendres 14, es fan a les Escoles Velles (c. Coll i Vehí, 14, edifici de la dreta, 2n pis), cada dia de 9.30 a 12 h i els dijous de 19 a 21 h.

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb l’Aula d’Adults (972 64 67 37, aulaadults@labisbal.cat) o amb l’Oficina de Català de la Bisbal (972 64 34 90, labisbal@cpnl.cat).