14 juny de 2010 a les 8:15

Comencen les obres de la II Fase del Nucli Antic

La reunió informativa d’aquest dilluns és previst que es faci a les deu del matí al carrer de les Mesures, just al costat de l’Església, ja que és el punt on han de començar els treballs. Les obres afectaran el mateix carrer de les Mesures, el carrer Donzelles, el carrer Pella i Forgas i la plaça de les Mesures. 
L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha adjudicat a l’empresa Floret SL l’execució de les obres de la segona fase del Nucli Antic, una obra que s’inscriu en el projecte del Pla de Barris. La intervenció urbanística inclou la pavimentació dels carrers, la col•locació de l’arbrat, la instal•lació d’enllumenat, la col•locació  o reposició de mobiliari urbà, les obres de conversió en zona de vianants, la substitució i reparació de xarxes de clavegueram, electricitat, gas, telefonia i noves tecnologies. 
La II Fase s’inscriu en el Pla especial per la recuperació del Nucli Antic de la Bisbal d’Empordà, amb un pressupost global de 8,15 milions d’euros finançats al 50% entre l’Ajuntament de la Bisbal i la Generalitat. El Pla és previst que es desenvolupi fins el 2013 i contempla diverses actuacions urbanístiques i socials que tenen com a objectiu principal la millora del Nucli Antic de la Bisbal.
Entre les actuacions previstes per aquest 2010 hi ha l’execució de les obres de la II Fase, l’inici de les obres de la III Fase –immediatament posteriors-, la redacció del projecte de rehabilitació de l’ajuntament vell com a edifici amb diferents usos i la creació del Club de la Feina, que va entrar en funcionament el mes de març passat.