10 maig de 2023 a les 5:11

Compte enrere pel 36è Rally Empordà: els dies 19 i 20 de maig

||||

Dissabte passat l’Escuderia Baix Empordà va presentar al Terracotta Museu de la Bisbal el 36è Rally Empordà. La prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Ral·lis es disputarà els propers dies 19 i 20 de maig al Baix Empordà i al Gironès i enguany està dividida en dues seccions amb un total de 87 Km cronometrats. «Participants i aficionats gaudiran dels mítics trams gironins, a repetir dues vegades, dels Àngels, Santa Pellaia, Sant Grau i la Ganga», va explicar l’organització.
El tret de sortida serà el divendres 19 de maig a les 10 h al Passeig Marimon Asprer de la Bisbal d’Empordà i a les 15.56 h serà quan s’hi iniciarà el segon bucle. Es preveu la participació d’un centenar d’equips: les inscripcions continuen obertes i la llista de participants inscrits definitiva es publicarà el dimecres dia 17 de maig.
L’Escuderia Baix Empordà va voler agrair l’entusiasme i l’esforç dels patrocinadors principals i a l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà «per la confiança i suport rebuts perquè el Rally Empordà segueixi representant un dels Ral·lis més esperats del Campionat de Catalunya». A través d’aquest enllaç es pot consultar l’itinerari i l’horari de la competició.