6 maig de 2022 a les 8:18

Comunitat, art i expressió pel jovent bisbalenc: en marxa el projecte Viu els Carrers

|||

De quina manera transita pels carrers del municipi el jovent bisbalenc? Quina relació tenen amb els equipaments municipals? L’Àrea de Joventut i Igualtat de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà va engegar el 21 d’abril el projecte Viu els Carrers per tal de dinamitzar les tardes del jovent bisbalenc. La proposta vol atendre la falta de recursos i d’espais d’oci dels quals disposa el col·lectiu.

El projecte consta de dues parts: una de gestionada per l’entitat Basket Beat, enfocada en el moviment rítmic, fent dinàmiques comunitàries amb el cos i les pilotes de bàsquet. I una altra de gestionada per l’artista Aleix Font (@Rata_con_corbata) i enfocada en l’art urbà a partir del fil conductor de la paraula igualtat amb un programa de creació artística comunitària: dinamització i pintada de murals a diferents murs i parets públiques del municipi.

El projecte Viu els Carrers, de participació gratuïta i oberta a tothom, s’allargarà fins el 29 de maig i anirà transitant a diverses localitzacions del municipi. Per a més informació es poden consultar les dates a través de les imatges gràfiques adjuntes a aquesta publicació. També es pot contactar amb l’Àrea de Joventut i Igualtat de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà al telèfon 972 646 737 o al correu electrònic joventut@labisbal.cat.